Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Data de plecare :

• 28 Noiembrie (Vacanta de Sf. Andrei si 1 Decembrie),

Bootstrap Image Preview

Tarifele calculate:

389 Euro adult loc in camera dubla

375 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar

309 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera

535 Euro adult loc in camera single


Tarife incluse:

• Transport cu autocar propriu pe toata durata programului

• 2 nopti cazare cu mic dejun la Budapesta, hotel Ibis Castle Hill 3* respectiv hotel Ibis Styles Citywest 3* sau similar

• 2 nopti cazare cu mic dejun in Viena, hotel Arion Cityhotel 4* sau similar

• Tur de oras „Viena Pietelor de Craciun”

• Vizitarea Pietei de Craciun din piata Primariei din Viena cu insotitorul de grup

• Program shopping Parndorf

• Tur de oras Budapesta cu vizita la Piata de Craciun

• Ghid roman insotitor

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Tarife neincluse :

• Asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul),

• Intrarile la obiectivele turistice

• Excursiile optionale

Bootstrap Image Preview

Program detaliat:


Ziua 1 | Brasov– Budapesta

Plecare din Sfantu Gheorghe la oraapr. 08:00 din Sfantu Gheorghe -Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta. Cazare hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar Budapesta.

Ziua 2 | Viena – Turul Pietelor de Craciun

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras ”Viena Pietelor de Craciun” ce include Pietele de Craciun de la Palatul Belvedere, Karlsplatz, Stephanplatz si Maria – Theresien Platz. In turul panoramic vom admira si monumentele emblematice: Opera de Stat, Primaria, Muzeul de Istorie a Artelor, Palatul Hofburg sau Domul Sf. Stefan. Transfer la hotel pentru cazare. Timp liber la dispozitie. Va sugeram sa explorati cea mai lunga si animata artera comerciala din Viena, Mariahilferstrasse. Seara, transfer cu autocarul pentru a vizita renumita „Piata de Craciun de la Viena”. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Cazare hotel Arion Cityhotel 4* sau similar Viena.

Ziua 3 | Excursie la Defileul Dunarii & Abatia de la Melk

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Viena sau, optional, Excursie pe Defileul Dunarii de la Wachau ce se intinde de la Krems la Melk si a fost inclus in Patrimoniul UNESCO pentru frumusetea naturala si istorica cu podgorii de vie si sate viticole, paduri, fortarete si castele. Vom vizita si abatia benedictina de la Melk intrun tur ghidat ce include Sala de Marmura, terasa cu vederea panoramica superba a Dunarii, Biblioteca si fastousul interior al bisericii. Retur la Viena unde dupa amiaza, va propunem sa vizitati Pietei de Craciun de la Palatul Imperial Schonbrunn. Seara la dispozitie in Piata de Craciun care v-a placut cel mai mult. Cazare hotel Arion Cityhotel 4* sau similar Viena.

Ziua 4 | Viena – Parndorf – Budapesta & Croaziera pe Dunare by night

Mic dejun. Plecare spre Parndorf Designer Outlet pentru un program exclusiv de shopping in cele 160 de magazine de firme renumite ce ofera discounturi intre 30 si 70%. Dupa 3 ore continuam spre Ungaria. Sosire in Budapesta unde vom face un tur panoramic si vom poposi in Piata Vorosmarty pentru vizitarea Pietii de Craciun. Pentru pofticiosii atrasi de gastronomia traditionala, aici este paradisul lor. De la supa-gulas servita in chifla scobita de miez, sarmale uriase, produse din peste, tot felul de fripturi, pizza coapta direct pe vatra, in fata noastra, caltabosul traditional cu orez, foarte multe feluri de carnati si multe alte sortimente. Seara, optional, Budapesta by night, tur panoramic si croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Cazare hotel Ibis Styles Citywest 3* sau similar Budapesta.

Ziua 5 | Budapesta – Brasov

Mic dejun. Plecare dimineata spre Brasov, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Brasov seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Mai multe detalii:

📞0771664992

📧morningstarsepsi@gmail.com