Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bootstrap Image Preview

Itinerar: Singapore – Denpasar – Ubud – Lovina – Candidasa – Nusa Dua

Perioada: 21 Mai – 4 Iunie 2023 // 15 zile – 13 nopți

Pret pachet: 3000 Euro/pers/circuit in camera dubla in limita locurilor disponibile – PROMO pana in data de 25 Aprilie 2023


🗣 Insoțitor de grup MAGHIAR și ROMÂN 🗣


Pretul include toate taxele (inclusiv aeroport), bagaj de mana si de cala, transferuri, intrari la obiectivele din program, insotitor de grup si ghid.

Conditii de plata: Plata integrală la momentul rezervării

Bootstrap Image Preview

21 Mai: Otopeni - Doha

In data de 21 Mai ne intalnim in aeroportul Otopeni pentru zborul spre Doha de la ora 17:15.

22 Mai: Doha - Singapore

Dupa formalitatile de intrare in tara, ne vom indrepta spre hotelul nostru din Singapore, Hotelul PENINSULA EXCELSIOR 4*, cu mic dejun inclus, sau la alt hotel similar.Ne vom caza, dupa care vom avea toata ziua la dispozitie pentru a explora principalele obiective turistice din Singapore.In aceasta dupamiaza recomandam excursie optionala in Marina Bay, de unde vom putea privi apusul de la inaltime.

24 Mai: Singapore - Denpasar - Ubud

Dupa micul dejun, vom face check-out in jurul orei 9, dupa care vom continua vizitele din Singapore, prin minunatele gradini botanice.

Spre dupamiaza vom lua zborul catre Denpasar, unde vom fi intampinati de catre ghidul nostru, care ne va insoti la cazarea din Ubud, Element by Westin Bali, sau similar, cazare cu mic dejun.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

25 Mai: Ubud

Dupa micul dejun, ne îndreptam spre un mic sat din Tabanan unde vom fi invitați să experimentam modul unic și autentic de viață și tradiția poporului balinez. Vom fi condusi prin modul tradițional de viață. In primul rand vom vizita o piata traditionala si o scoala, apoi exploram modul de viata de zi cu zi balinez, de la a face ofrande, medicina naturista sau boreh pana la invatarea calenderului balinez si a alfabetului. După aceea continum cu o scurtă plimbare pe câmpul de orez unde vedem sistemul de irigare, agricultura și ne racorim cu un suc proaspat de nucă de cocos. Un prânz simplu va fi servit în sat.

Dupamiaza ne vom intoarce la hotel, unde ne vom putea relaxa la piscina sau plimbari pe cont propriu pentru a descoperi zona.Cazare la Hotelul Element by Westin Bali Ubud 4* sau similar.

26 Mai: Ubud

În această dimineață vă veți petrece timpul în Cretya Ubud.După aceea, continuăm călătoria spre Ubudul central și vizităm pădurea maimuțelor înainte de a ne întoarce la hotel.

Sangeh Monkey Forest: Cea mai cunoscută atracție turistică din Ubud este Sanctuarul „Pădurea Maimuțelor”, care ocupă terenul dintre capătul sudic al Drumului Pădurea Maimuțelor și marginea de nord a cătunului Nyuhkuning pentru cioplitori în lemn.

27 Mai: Lovina

Părăsind Ubud, vom merge mai întâi către unul dintre templele de pe litoral numit Tanah Lot. Apoi vom trece prin traseele muntoase ale Bedugul până la Templul Ulun Danu de pe malul lacului Beratan. Prânzul va fi servit la un restaurant local, apoi continuăm spre Gitgit și facem o drumeție ușoară până la cascadă înainte de a ne îndrepta mai departe către următoarea cazare în Lovina, Hotelul Lovina Bali Resort 4* sau similar.

Alte obiective turistice aici: Templul Tanah Lot , Templul Ulun Danu Bratan și Cascada Gitgit.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

28 Mai: Lovina - Candidasa

Dimineața devreme ne vom bucura de o excursie cu delfinii cu un stabilizator tradițional, apoi ne vom întoarce la hotel pentru micul dejun. În jurul orei 09.30, check-out de la hotel, apoi continuăm călătoria în partea de est a Bali, conducând mai întâi la satul Sangsit și vizităm templul Beji. După aceea, continuăm să conducem prin traseele muntoase până la Kintamani, cu priveliștile sale magnifice spre Lacul Batur și Vulcan. Prânzul va fi servit la un restaurant local, apoi continuăm către Templul Mamei, Besakih, înainte de a ne îndrepta mai departe la următoarea cazare în Candidasa, Hotelul Ramayana Candidasa 4* sau similar.

Alte obiective turistice aici:Delfinii din Lovina , Pura Beji Sangsit, Penelokan, Kintamani , Templul Besakih.

29 Mai: Candidasa

În această dimineață, vom vizita satul Bali Aga, Tenganan și vom explora împrejurimile. Apoi continuăm spre Karangasem și vizităm unul dintre castelele de apă numit Tirta Gangga. Prânzul va fi servit la un restaurant local aici, apoi continuăm spre Klungkung și vom vizita Kerthagosa, care a fost anterior o sală de justiție în secolul al XVIII-lea. După excursie, conducem înapoi la hotel.

30 Mai: Candidasa - Padang Bai - Gili Trawangan

După micul dejun, vom fi transferați în portul Serangan și vom lua barca către Gili Trawangan în intervalul 10.15 – 11.45 (orarul se poate modifica).Apoi merge cu cidomo (căruța cu cai) la hotel și vom avea timp liber pentru relaxare.

La sosirea in Gili, ne vom caza la hotel, dupa care vom avea intreaga zi pentru a explora pietele de suveniruri si pentru a face plaja, dupa care vom lua cina in incinta hotelului sau la un restaurant din apropiere.Vom fi cazați la Hotelul Almarik Villa 4* sau similar.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

31 Mai: Gili Trawangan

Gili Trawangan – această insulă este considerată o insulă pentru petreceri. Vibe-ul de aici este boem și sunt foarte multe lucruri pe care le puteți face în timp ce sunteți aici. Nopțile de petrecere sunt fantastice și vă veți putea bucura de focuri de tabără, petreceri pe plajă, spa-uri de tip boutique și magazine excelente de cadouri, terase si cafenele pe plaja, si sporturi nautice de toate felurile posibile le poti gasi aici.

1 Iunie: Gili Trawangan - Serangan - Nusa Dua

Ne vom relaxa pe plajă, după care ne vom îndrepta spre port. Vom fi transferați cu cidomo (căruța cu cai) aranjată de hotel la port, apoi vom lua barca rapidă spre Bali în intervalul 12.10-15.55 (orarul se poate modifica). La sosirea în Serangan, ne vom întâlni ghidul nostru, apoi mergem în continuare la Nusa Dua, iar după-amiaza de odihnă este liberă.

Ne vom caza la Nusa Dua Beach Hotel&SPA 5* sau similar.

2 Iunie: Nusa Dua

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plajă şi alte activităţi individuale.

Excursie optionala de o zi cu pranz inclus – Croaziera spre Insula Lembongan, situată la câţiva kilometri de Coasta Sanur. Călătoria cu catamaranul de lux durează o oră şi jumătate pe sens, trecând prin impresionanta strâmtoare Badung.

Optional – se poate vizita Denpasarul sau alte staţiuni balineze sau veţi putea opta pentru o experienţă unică, plină de adrenalină: rafting pe Râul Ayung. Vă veţi putea bucura cu această ocazie de peisajele spectaculoase oferite de pădurea tropicală densă, de stâncile falnice, de căderile de apă şi de întinderile câmpurilor de orez. Vă veţi întâlni cu maimuţe gri sau negre şi cu o mulţime de păsări exotice. Aventura va dura între 6 şi 7 ore, timp în care veţi fi atent supravegheaţi de către un instructor. Pranz inclus.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

3 Iunie: Nusa Dua - Zbor spre casă

Mic dejun. Până la ora 12:00, când se vor elibera camerele, vă veți putea bucura de timp liber pentru plajă, plimbare sau cumpărături (există posibilitatea de a rezerva camera pentru „late check-out” până la ora 18:00, contra cost).

Zborul spre casa va fi seara tarziu, la ora 00:55.La ora 22 vom face check-in in aeroport.

4 Iunie: Zbor spre casă

Ajungem în Doha la ora 05:25, de unde vom lua zborul spre Otopeni de la ora 08:20.Ajungem acasă la ora 13:15.


Orar de zbor (curse internationale, ore locale)

21 Mai Otopeni – Doha ora 17:15 – 21:45

22 Mai Doha – Singapore ora 02:35 – 15:45

4 Iunie Denpasar – Doha ora 00:55 – 05:25

4 Iunie Doha – Otopeni ora 08:20 – 13:15

Pretul include:

✅Bilet de avion: Otopeni – Singapore // Denpasar – Otopeni

✅Bagaj de mana si de cala;

✅taxele de aeroport;

✅Cazare in camere duble conform programului : 13 nopti

✅Ghid local licentiat, vorbitor de limba Engleza.

✅Insotitor de grup din partea agentiei organizatoare Holiday Tour Mures

✅Intrarile de la obiectivele mentionate in program.

✅Transfer privat cu autocar cu aer conditionat.

Pretul nu include:

❌Bauturile alcoolice si racoritoare.

❌Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

❌Asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);

❌Asigurarea storno cu extensie COVID-19 (optionala) – se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

❌Taxa de Viza si formalitati de obtinere a vizei

❌Taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal, la receptia hotelului) UNDE SE CERE

❌Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana pe zi de activitati, se practica in tarile vizitate;

❌Early check-in, late check-out

❌Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)