Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Târg de Crăciun Budapesta 🎄🎁


Excursie autocar. 🚌 5 zile/4 nopți
Plecări din orașele:
București, Ploiești, Câmpina, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Timișoara, Arad.


Servicii incluse:

  • Ghid roman insotitor
  • Transport cu autocar de 4 stele
  • Cazare 4 nopti cu mic dejun la Hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar
  • Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal
  • Vizitarea Pietei de Craciun din Budapesta
  • Excursie pe Defileul Dunarii: Szentendre, Esztergom, Visegrad
  • Ghid local de Lb Romana pentru excursia pe Defileul Dunarii

Nu sunt incluse:

  • Asigurarea travel covid protection
  • Biletele de intrare la obiectivele turistice

Vizităm Budapesta pe indelete, Piața de Crăciun, Croaziera cu cina romantică pe Dunăre, Defileul Dunării: Szentendre, Esztergom, Visegrad, Parcul de chitatie Lazar.


Bootstrap Image Preview

Ziua 1 | Bucuresti–Budapesta
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 in Piata Victoriei din Bucuresti pentru imbarcare in autocar si plecare spre Budapesta pe ruta: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta. Sosire in cursul serii. Cazare Hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar Budapesta. (Detalii hotel)

Ziua 2 | Budapesta
Mic dejun. Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal: Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Dupa turul de oras, Plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe „Ringul mic” al Budapestei, intr-o zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase, care pastreaza inca frumusetea si spiritul „imperial” al vremurilor. Continuam apoi cu Vizitarea Pietei de Craciun. In acest maret oras de pe malul Dunarii se deschide anual Piata de Craciun, in zona Vorosmarty Ter, in centrul orasului. De ani de zile Budapesta concureaza cu Viena din punct de vedere al frumusetii si diversitatii Pietelor de Craciun si nu peste mult timp poate chiar o va intrece. Un tur prin Piata de Craciun din Budapesta si o plimbare pe faleza Dunarii reprezinta o experienta incantatoare. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in Lb Romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Cazare hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar Budapesta.

Ziua 3 | Defileul Dunarii: Szentendre, Esztergom, Visegrad
Mic dejun. Excursie pe Defileul Dunarii cu ghid local de Lb Romana (Parc National ocrotit de UNESCO). Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, Muzeul Satului, orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, Bazilica Episcopala (Cardinala, a XII-a bazilica din lume ca marime). Cetatea medievala Visegrad, Capitala Ungariei in Sec al XIV-lea si resedinta de vara al lui Matei Corvin. Optional, aici se poate organiza un spectacol de lupte cavaleresti si o masa bogata, tipica medievala inclusiv bauturi palinca, vinuri, in renumitul restaurant Renesance situat langa palatul regal de vara al regelui Matei Corvin (pranzul se achita la fata locului, aprox 30 €/persoana). Intoarcere la Budapesta. Cazare hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar Budapesta.

Ziua 4 | Excursie la Parcul de echitatie Lazar
Mic dejun Optional, Excursie la Parcul de echitatie Lazar. La intrare la ferma fratilor Lazar (detalii) suntem intampinati cu palinca si cu pogaci cu jumari proaspete, iar apoi vor prezenta frumosul cult al calaritului si dresajului traditional unguresc, in cadrul unui spectacol care va avea loc in sala de echitatie si dresaj special amenajata. Festinul va incepe cu traditionalul gulash unguresc, urmat de catre platoul haiducesc ce cuprinde: copanele crocante de gasca prajite, gratar de porc, rulouri din carne de porc, gratar de piept de pui sau curcan invelit in sunca, copanele de pui, piept de gasca pane, felii din carne de vita umplute cu cascaval, ciuperci si legume la gratar, toate servite pe un platou de lemn. Langa toate acestea se serveste piure de cartofi cu usturoi, cartofi la cuptor, orez cu legume. La final urmeaza binemeritatul desert (meniul poate suferi modificari). In tot acest timp vinul alb si cel rosu, palinca si sucurile nu vor lipsi de la masa. Atmosfera in timpul mesei este asigurata de taraful lui Lakatos Attila care ne va face cunostita cu muzica traditionala maghiara si tiganeasca. Inainte de a parasi ferma vom face o oprire in sala campionilor, micutul muzeu dedicat fratilor Lazar, in care vom vedea medaliile castigate de acestia, dar si carele cu care au reusit sa castige 13 titluri mondiale. Intoarcere catre Budapesta. Seara, optional, Cina traditionala ungureasca cu program folcloric, muzica lautareasca, la o renumita crama de vinuri din Budapesta–Crama Zaborszky. Veti fi apoi fermecati de muzica si dansurile traditionale maghiare, intregul program artistic concentrandu-se in jurul unui adevarat ritual inchinat lui Bachus. Cazare Hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar Budapesta.

Ziua 5 | Budapesta-Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara, sosirea seara tarziu in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:

• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii

• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare

• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:

• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).

• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o banca BCR sau OTP in conturile Morningstar Tour.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:

• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare

• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare

• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare

• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)