Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

2023 ❀ Madeira Insula Florilor ❀ ♥

𝒞𝓊 𝓉𝑒𝓂𝓅𝑒𝓇𝒶𝓉𝓊𝓇𝒾 𝒸𝑒 𝒶𝓂𝒾𝓃𝓉𝑒𝓈𝒸 𝒹𝑒 𝒸𝒶𝓁𝒹𝓊𝓇𝒶 𝓅𝓇𝒾𝓂𝒶𝓋𝒶𝓇𝒶𝓉𝑒𝒸𝒶 𝓅𝑒 𝓉𝑜𝓉 𝓅𝒶𝓇𝒸𝓊𝓇𝓈𝓊𝓁 𝒶𝓃𝓊𝓁𝓊𝒾, 𝑀𝒶𝒹𝑒𝒾𝓇𝒶 𝑒𝓈𝓉𝑒 𝓇𝑒𝒻𝓊𝑔𝒾𝓊𝓁 𝒾𝒹𝑒𝒶𝓁. 𝒱𝒾𝓇𝑔𝒾𝓃𝒾𝓉𝒶𝓉𝑒𝒶 𝓇𝓊𝓇𝒶𝓁𝒶, 𝓅𝒶𝒸𝑒𝒶, 𝓁𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝑒𝒶, 𝒸𝒶𝓁𝒹𝓊𝓇𝒶 𝑜𝒶𝓂𝑒𝓃𝒾𝓁𝑜𝓇, 𝒹𝒶𝓇 𝓈𝒾 𝓅𝓇𝑒𝓅𝒶𝓇𝒶𝓉𝑒𝓁𝑒 𝒸𝓊𝓁𝒾𝓃𝒶𝓇𝑒 𝓈𝓅𝑒𝒸𝒾𝒻𝒾𝒸𝑒 𝓁𝑜𝒸𝓊𝓁𝓊𝒾, 𝓋𝒶 𝓋𝑜𝓇 𝒻𝒶𝒸𝑒 𝓈𝒶 𝓇𝑒𝓋𝑒𝓃𝒾𝓉𝒾 𝒶𝓃 𝒹𝑒 𝒶𝓃 𝓅𝑒 𝓉𝒶𝓇𝒶𝓂𝓊𝓁 𝒻𝓁𝑜𝓇𝒾𝓁𝑜𝓇. 𝒫𝑒𝒾𝓈𝒶𝒿𝑒𝓁𝑒 𝒻𝒶𝓈𝒸𝒾𝓃𝒶𝓃𝓉𝑒, 𝒹𝑒 𝓊𝓃𝒹𝑒 𝓃𝓊 𝓁𝒾𝓅𝓈𝑒𝓈𝒸 𝓂𝓊𝓃𝓉𝒾𝒾 𝒾𝓃𝒶𝓁𝓉𝒾, 𝓈𝒶𝓊 𝓋𝒶𝒾𝓁𝑒 𝒶𝒹𝒶𝓃𝒸𝒾 𝒶𝒸𝑜𝓅𝑒𝓇𝒾𝓉𝑒 𝒸𝓊 𝓋𝑒𝑔𝑒𝓉𝒶𝓉𝒾𝑒 𝑒𝓍𝑜𝓉𝒾𝒸𝒶 𝓈𝒾 𝒻𝓁𝑜𝓇𝒾 𝓂𝓊𝓁𝓉𝒾𝒸𝑜𝓁𝑜𝓇𝑒, 𝒻𝒶𝓇𝓂𝑒𝒸𝓊𝓁 𝓈𝒶𝓉𝑒𝓁𝑜𝓇 𝓂𝒾𝒸𝒾, 𝓇𝒾𝓉𝓂𝓊𝓁 𝒸𝑜𝓈𝓂𝑜𝓅𝑜𝓁𝒾𝓉 𝒶𝓁 𝒞𝒶𝓅𝒾𝓉𝒶𝓁𝑒𝒾, 𝐹𝓊𝓃𝒸𝒽𝒶𝓁, 𝓈𝓊𝓃𝓉 𝒹𝑜𝒶𝓇 𝒸𝒶𝓉𝑒𝓋𝒶 𝒹𝒾𝓃𝓉𝓇𝑒 𝓂𝑜𝓉𝒾𝓋𝑒𝓁𝑒 𝓅𝑒𝓃𝓉𝓇𝓊 𝒸𝒶𝓇𝑒 𝒾𝓃𝓈𝓊𝓁𝒶 𝓉𝓇𝑒𝒷𝓊𝒾𝑒 𝑒𝓍𝓅𝓁𝑜𝓇𝒶𝓉𝒶.

Fara restrictii de calatorie. 👌

Plecari din: ✈︎ Bucuresti Otopeni.

Transferuri gratuite la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

> Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

> Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

> Sibiu, Rm Valcea, Pitesti


✅ Servicii incluse:

 • Ghid roman insotitor
 • Zboruri Bucuresti => Funchal => Bucuresti, Compania Lufthansa
 • Taxele de aeroport
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Cazare 7 nopti cu mic dejun in Funchal la Hotel Golden Residence 4*
 • Tur de oras Funchal cu ghid local de Lb Romana
 • Intrare si degustare de vin la Crama in Funchal
 • Vizita la fabrica de broderie din Funchal

❌ Nu sunt incluse:

 • Bilete de intrare la obiective turistice, excursiile optionale
 • Supliment Demipensiune cu bauturi incluse, se rezerva din tara la inscriere, 225 €/adult, 115 €/copil
 • Supliment camera cu vedere laterala la mare, 165 €/persoana/excursie, se rezerva din tara, in limita camerelor libere
 • Asigurare travel covid protection
 • Bacsis pentru ghidul/soferul local

Vizitam: Funchal, Porto Moniz, Camara De Lobos, Cabo Girao, Ribeira Brava, Paul da Serra, Monte, Gradinile Tropicale, Camacha, Pico De Arieiro, Ribeiro Frio, Penha de Aquia, Santana, Machico, etc.


Bootstrap Image Preview

Ziua 1 | Bucuresti–Madeira

Plecarea din 26.02: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Madeira, via Frankfurt. Decolare la ora 06:15 cu zborul LH1423 si aterizare la Frankfurt la ora locala 07:50. Decolare spre Funchal pe zborul LH1170 la 10:55. Sosire Funchal la ora 14:10.

Plecarile din 09.03 si 16.03: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 03:45, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Madeira, via Munchen. Decolare la ora 06:00 cu zborul LH1655 si aterizare la Munchen la ora locala 07:10. Decolare spre Funchal pe zborul LH4412 la 08:50. Sosire Funchal la ora 12:00.

Ne aflam in Madeira, “Insula Eternei Primaveri”, o insula vulcanica din mijlocul Atlanticului care te va atrage ca un magnet cu vremea perfecta, vinul grozav, florile si peisajele sale incredibile dar si cu broderiile realizate de localnici. Intalnire cu ghidul local si transfer catre hotel. Cazare la Hotel Golden Residence 4* sau similar Funchal.

Ziua 2 | Madeira

Mic dejun. Vom incepe ziua de azi cu un tur de oras cu ghid local. Funchal, capitala Madeirei, este situat intr-un golf atractiv, inconjurat de munti. Prima oprire va fi la Piata Locala, unde puteti vedea produse traditionale, inclusiv cateva din florile pentru care Madeira este faimoasa: orhidee, strelitia–pasarea paradisului’, cosuri umplute cu fructe tropicale si legume, suveniruri si o impresionanta piata de peste. Turul continua cu o vizita la Fabrica de Broderie, unde puteti admira frumusetea broderiilor de Madeira in diferite stadii de design si creatie. Urmeaza o plimbare de-a lungul stazii principale de shopping, cu vizita la Catedrala Se–catedrala contruita in Sec XV, un impresionant exemplu de imbinare a arhitecturii hispano-arabica cu stilul gotic-romanesc. In incheierea turului, va invitam la o crama locala pentru a degusta faimosul vin de Madeira. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Golden Residence 4* sau similar in Funchal.

Ziua 3 | Turul de Vest al Insulei: Vestul Salbatic–Porto Moniz si Camara De Lobos

Mic dejun. Timp liber sau optional Excursie de 1 zi la Porto Moniz cu ghid local si pranz inclus. La o scurta distanta de Funchal se afla satul pescaresc Camara de Lobos, un sat pitoresc pe care insusi Sir Winston Churchill l-a pictat vizitand Madeira. Continuam vizita cu Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului, Paúl da Serra, singurul platou al insulei, al doilea din lume ca inaltime (1.400 m). Continuam excursia de-a lungul Coastei de sud catre Ribeira Brava si apoi catre Porto Moniz-un mic sat pescaresc faimos pentru piscinele in roci vulcanice, vom descoperi unul din cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, un drum construit din roci langa mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Servirea pranzului (meniu 3 feluri cu bauturi incluse). Dupa pranz, continuam drumul spre Paul da Serra (1.500 m) cunoscut ca Acoperisul Madeirei. Intoarcere la Funchal. Cazare la Hotel Golden Residence 4* sau similar in Funchal.

Ziua 4 | Madeira

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a descoperi Funchal-ul pe cont propriu, a face cumparaturi, a face plaja sau pur si simplu pentru a va odihni. Va sugeram sa nu ratati o plimbare cu “tobogan-ul”–un fel de sanius pe asfalt in cosuri de nuiele manuite de localnici in uniforme albe... va garantam ca o sa-l tineti minte ! Cazare la Hotel Golden Residence 4* sau similar in Funchal.

Ziua 5 | Turul de Est al Insulei: Pico De Arieiro si Santana cu pranz inclus

Mic dejun. Timp liber sau optional "Gustul Madeirei”-Excursie de 1 zi la Pico de Arieiro si Santana cu ghid local si pranz inclus. Plecand din Funchal vom vizita pentru inceput Camacha–cel mai mare centru al industriei de rachita. La una dintre fabrici unde vom putea cumpara si vedea cum se fabrica produsele obisnuite din rachita: cosuri, tavi, scaune, dar si obiecte mai putin obisnuite. Excursia continua spre Pico de Arieiro, al doilea varf muntos ca inaltime din Madeira (1810 m), unde veti fi facinati de privelisti impresionante si spre Ribeiro Frio unde vom vizita o pastravarie. Vizita continua cu partea de coasta Faial, dominata de magnificul afloriment de roci care se ridica impresionant din mare, numit Penha de Aguia. Ajungand la satul Santana vizitam casele traditionale cu acoperis de stuf dar si plantatiile de vita de vie de-a lungul drumului. Servirea pranzului (meniu 3 feluri cu bauturi incluse). Dupa pranz, ne intoarcem spre Funchal prin Portela Pass unde vom face un popas pentru a admira golfurile Penha D’Aguia si Porto da Cruz. Ultimul popas il facem in Machico, orasul in care Zarco, cel care a descoperit Madeira, a pus piciorul prima data. Cazare la Hotel Golden Residence 4* sau similar in Funchal.

Ziua 6 | Monte si Gradinile Tropicale

Mic dejun. Zi libera pentru relaxare sau Optional Excursie de ½ zi cu ghid local la Monte si Gradinile Tropicale. Telecabina va va purta intr-o excursie pitoreasca pana la Monte unde prima imagine pe care o veti vedea este cea cu turnurile gemene, fatade ale faimoasei Biserici (Sec XVIII). In Monte vom vizita Gradinile Tropicale ale Palatului Monte (suprafata 70.000 mp), un loc excelent pentru a descoperi colectia de arbori din intreaga lume. Nu trebuie sa ratati coborarea cu "Topoganul’’ pana in Funchal (coborarea cu topoganul nu este inclusa in pret). Plimbarea este cu sanii din rachita experimentand astfel trecutul Madeirei, cand acesta era unicul mijloc de transport. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Seara, optional Seara Traditionala Espetada cu program folcloric. Sunteti invitati la un traditional restaurant madeiran, unde veti descoperi nu numai mancarea traditionala, ci si ospitalitatea calduroasa specifica locuitorilor. Atmosfera speciala va fi creata de cantaretii de Fado si grupul folcloric la care va puteti alatura. Cina cuprinde vin la sosire, fel principal “Espetada” (frigarui din carne de vita cu ierburi aromatice), salata mixta, paine fierbinte de tara, vin, salata de fructe proaspete, cafea, cognac sau lichior. O sa fie o seara pe care o sa v-o amintiti cu placere mereu ! Cazare la Hotel Golden Residence 4* sau similar in Funchal.

Ziua 7 | Madeira

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a descoperi insula pe cont propriu, cumparaturi, plaja sau odihna. Cazare la Hotel Golden Residence 4* sau similar in Funchal.

Ziua 8 | Madeira-Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie pana la transferul la aeroportul din Funchal pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH4413 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 12:50 si aterizare in Munchen la ora 18:05. La ora 22:10 imbarcare pe zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 01:10 a doua zi. Sfarsitul pachetului de servicii.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

𝐄𝐱𝐜𝐮𝐫𝐬𝐢𝐢 𝐎𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞

Tarife valabile pentru minim 20 participanti:

Turul de Vest al Insulei: Porto Moniz si Camara de Lobos:

65 €/adult, 35 €/copil 2-11 ani, Include: transport autocar, pranz cu bauturi incluse, asistent local vorbitor de Limba Romana.

Monte si Gradinile Tropicale:

60 €/adult, 30 €/copil 2-11 ani, Include: transport autocar, bilet telecabina, intrare la Gradinile Tropicale , asistent local vorbitor de Limba Romana.

Turul de Est al Insulei: Pico de Arieiro si Santana:

65 €/adult, 35 €/copil 2-11 ani, Include: transport autocar, ghid local, pranz cu bauturi incluse, asistent local vorbitor de Limba Romana.

Seara Traditionala Espetada:

55 €/ adult, 30 €/copil 2-11 ani, Include: transfer cu autocarul, cina cu bauturi incluse, program folcloric , asistent local vorbitor de Limba Romana.

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:

• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii

• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare

• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:

• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).

• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o banca BCR sau OTP in conturile Morningstar Tour.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:

• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare

• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare

• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare

• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)