Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cu camerele sale spațioase situate in jurul unei grădini interioare cu o fantană, acest hotel oferă un restaurant, o sală cu TV și Wi-Fi gratuit in intreaga proprietate.

Toate unitățile de cazare au dulap, zonă de living și de lucru, baie cu duș și balcon privat. Facilitățile includ un televizor de 43 inch, conexiuni USB pe noptieră pentru incărcarea dispozitivelor electronice, minibar, ceainic, seif cu priză de incărcare și uscător de păr.

Un mic dejun tip bufet este servit in restaurantul Aldeão. Barul oferă o selecție de băuturi și gustări ușoare

Cu parcare gratuită, Hotelul Canadiano Urban Nature este situat la 4,5 km de Stadionul de fotbal São Miguel. Oaspeții pot ajunge pe jos la Muzeul Carlos Machado și la Universitatea din Azore, ambele la mai puțin de 400 de metri.

Proprietatea are recepție deschisă nonstop, iar personalul său poate aranja inchirieri auto.” pentru „Proprietatea are recepție deschisă nonstop, iar personalul său este incantat să vă ajute cu orice aveți nevoie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie