Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Royal El Mansour

Descriere



LOCALIZARE

Hotelul Iberostar Selection Royal El Mansour se afla in statiunea Mahdia din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 45 km de hotel.

FACILITATI GENERALE

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în hol, zone publice și camere, sală de conferințe și săli de ședințe cu plata, centru de thalasso cu plata, parcare, magazin de suveniruri, schimb valutar, piscina exterioara cu apa dulce cu 3 zone, piscina pentru copii, piscină interioară cu apă dulce, piscină interioară cu apă de mare în centrul de thalasso cu plata.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, sală de fitness cu plata, aerobic și aerobic în apă, volei pe plajă, 2 terenuri de tenis pe zgură, teren de fotbal cu plata, bocce, tenis de masa, darts, TIR cu arcul, biliard cu plata, sporturi nautice cu plata.

Pentru copii hotelul pune la dispozitie loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate), program de activități pentru copii Star Camp:

- Maimuta: pentru copii 4-7 ani.

- Delfin: pentru copii 8-12 ani.

- Vultur: pentru adolescenți 13-17 ani.

FACILITATI CAMERE

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, seif, Wifi, minibar (gol), TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă (reumplute zilnic).

Facilitati plaja

Hotelul dispune de o plajă privată cu nisip de prima linie de coastă, umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile și saltelele sunt gratuite, hamac cu plata, prosoapele de plajă sunt gratuite, cu depozit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.