Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR SELECTION KANTAOUI BAY

Descriere



Localizare

Hotelul Iberostar Selection Kantaoui Bay se afla in statiunea Port El Kantaoui din orasul Sousse, Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 28 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în hol, zone publice și camere, 3 săli de conferințe cu plata, centru de thalasso cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, parcare, magazin de suveniruri, schimb valutar, 2 piscine exterioare, una dintre ele este o piscină cu apă de mare, 2 piscine interioare, una dintre ele este o piscină cu apă de mare în centrul Thalasso cu plata.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, muzica live, aerobic și aerobic în apă, sală de fitness, tenis de masa, minigolf

Pentru copii hotelul pune la dispozitie loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate), program de activități pentru copii Star Camp:

- Maimuta: pentru copii 4-7 ani.

- Delfin: pentru copii 8-12 ani.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, Wifi, seif, minibar (gol), facilități pentru ceai/cafea, TV, cadă/ duș, uscător de păr, halate de baie (la cerere), articole de toaletă (reumplute zilnic).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.