Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR SELECTION DIAR EL ANDALOUS

Descriere



Localizare

Hotelul Iberostar Selection Diar El Andalous se afla in statiunea Port El Kantaoui din orasul Sousse, Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 26 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în hol, zone publice și camere, 3 săli de conferințe cu plata, centru SPA cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, parcare, magazin de suveniruri, schimb valutar, 2 piscine exterioare cu apă dulce, una dintre ele având zonă pentru copii, piscina cu apă dulce Star Prestige pentru oaspeții camerelor Star Prestige, piscină interioară cu apă dulce.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, aerobic și aerobic în apă, sală de fitness, volei pe plajă, polo pe apă, tenis de masa, darts, TIR cu arcul, 3 terenuri de tenis (2 dintre ele sunt dure), minigolf, biliard cu plata, sporturi nautice cu plata.

Pentru copii hotelul pune la dispozitie loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate), program de activități pentru copii Star Camp:

- Maimuta: pentru copii 4-7 ani.

- Delfin: pentru copii 8-12 ani.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, Wifi, minibar (gol), TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă (reumplute zilnic).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.