Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR AVERROES

Descriere



Localizare

Hotelul Iberostar Averroes se afla in statiunea Hammamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 96 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în hol, lobby bar și camere, 2 săli de conferințe cu plata, centru SPA cu plata, serviciu de curățătorie chimică cu plata, magazin de suveniruri, schimb valutar, piscină în aer liber cu apă dulce, piscină interioară cu apă dulce, piscina pentru copii.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, aerobic, sală de fitness cu plata, volei pe plajă, 1 teren de tenis dur, tenis de masa, darts, TIR cu arcul, Zumba, biliard cu plata, sporturi nautice cu plata.

Pentru copii hotelul pune la dispozitie program de activități pentru copii loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate), tabara Star Camp:

- Maimuta: pentru copii 4-7 ani.

- Delfin: pentru copii 8-12 ani.

- Vultur: pentru adolescenți 13-17 ani.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu Wifi, aer condiționat, seif cu plata, minibar (gol), TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă (reumplute zilnic).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.